Guvernul Cioloș se joacă cu viețile românilor, plănuiește, în mod elaborat, să asuprească întreaga țară. Proiectul Guvernului Cioloş de modificare a Codului Fiscal este făcut împotriva încă firavei clase de mijloc din România, împotriva celor care muncesc şi care riscă să îşi vadă salariile micşorate. Modificările pe care le plănuiește Ministerul Finanțelor lovesc drastic și direct în capitalul românesc. Este un proiect îndreptat împotriva tinerilor care şi-au început o afacere şi care vor fi obligaţi să plătească aproape dublu în taxe şi impozite către stat.

În toate aceste luni în care au pretins că guvernează, tehnocraţii nu au făcut decât să acționeze:

  • împotriva fermierilor care nu şi-au primit subvenţiile la timp, ci cu întârzieri de luni;
  • împotriva familiilor care aşteaptă acum ca ministrul Muncii să le plafoneze indemnizaţiile de creştere a copilului, aşa cum a anunţat;
  • împotriva firmelor româneşti prin creşterea taxelor.

România are nevoie de un alt guvern, unul care să nu fie toxic pentru locuitorii săi, precum este acesta. Acest guvern seamănă din ce în ce mai mult cu guvernele Boc-Băsescu. Ce au luat guvernele Boc-Băsescu de la români, noi am dat înapoi. Ce va lua acest guvern, vom da după alegeri, înapoi românilor. PSD a demonstrat între 2012 şi 2015 că poate să crească economia pentru români, prin creşterea salariilor şi pensiilor, prin scăderea TVA-ului şi taxelor. Vom face acest lucru şi din decembrie 2016, dacă românii ne dau votul lor. Acest guvern vrea să ia bani românilor din buzunar. Noi vom transfera creşterea economică spre români, pentru a avea o clasă de mijloc puternică. Păcat că va trebui mai întâi să reparăm răul făcut de alţii.

Românii nu mai pot accepta să fie trataţi ca nişte ”sclavi” în țara lor. Guvernanții trebuie să răspundă pentru fiecare decizie. Datoria lor este să le asigure tuturor românilor condiții de trai decent, să se asigure că România este în continuu proces de dezvoltare. Trebuie să își facă datoria, cu responsabilitate și profesionalism!

                   

Marius Alexandru Dunca

Președinte PSD Brașov

Sursa: Transilvania365

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Weight lossCZ RingsReverse Phone Lookuphow to lose weight fast