Biroul Permanent al Senatului României a aprobat, luni după-amiază, intrarea în procedură de urgenţă a modificărilor la Legea 297/2015. Este vorba despre amendarea în două puncte a Legii Chiriac, eliminarea acelei perioade de 30 de zile în care ar trebui să se producă predarea-primirea terenului, şi actualizarea informaţiilor cadastrale cu noua situaţie de la faţa locului.

„Am stat de vorbă cu colegii mei din grupul PSD, şi am explicat de ce braşovenilor le trebuie această lege, şi le trebuie repede. Nu am întâmpinat dificultăţi, cred că nici de acum nu se va întâmpla ceva. Sper că lucrurile se vor mişca cu aceeaşi rapiditate la Camera Deputaţilor, astfel încât, anul acesta să avem legea promulgată, pentru ca autorităţile locale să aibă front liber în continuarea investiţiei”, a declarat senatorul Viorel Chiriac, preşedinte executiv al PSD Braşov.

„Aceasta este normalitate, acţiunea comună în interesul braşovenilor. Ca social-democrat am o satisfacţie personală de fiecare dată cînd văd că am mai împlinit o promisiune. Aşa ceva se mai întâmpla în timpul Guvernării Ponta, când erau punctele din Programul de guvernare bifate unul cîte unul. Până la urmă, important e că braşovenii sunt cei care vor câştiga”, precizează Marius Dunca, preşedintele PSD Braşov.

Sursa: NewsBv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Weight lossCZ RingsReverse Phone Lookuphow to lose weight fast