Tinerii social-democraţi îi cheamă pe colegii lor de generaţie să participe la o acţiune fără obiect politic, ci doar una de transformare a Braşovului în cel mai curat judeţ din România, se arată într-un comunicat transmis cu puţin timp în urmă de preşedintele TSD Braşov, Horia Stancu.

În parteneriat cu Asociaţia „Prietenii Pădurilor din România”, Organizaţia Judeţeană de Tineret a Partidului Social Democrat va susţine proiectul „România Ideală”.

Timp de patru ani, cât este convenit să dureze acest acord, cele două entităţi vor face acţiuni de ecologizare în zone alese din punct de vedere al cantităţii mari de gunoaie depozitate pe spaţiul public sau acolo unde numărul de turişti este mare.

Prima acţiune este programată duminică, la Codlea, în 17 septembrie, la Făgăraş, iar în 18 septembrie, la Rupea.

„Aceste trei acţiuni de ecologizare se constituie într-un preambul la acţiunile mai mari din preajma Zilei Let’s Do It Romania. În 24 septembrie vom fi în Poiana Braşov şi în Zărneşti, iar în 25 septembrie, la Săcele. Aşa vedem noi lucrurile la tineret, că trebuie să dăm propriul exemplu, dar urmează să şi cerem măsuri mai drastice împotriva celor care murdăresc, la propriu localităţile Braşovului. Nu că am avea o problemă să ecologizăm şi la anul, sau în 2019, dar până atunci ar fi mai bine să schimbăm nişte mentalităţi. Dorim cu adevărat să facem Braşovul cel mai curat judeţ din România”, a declarat Horia Stancu.

 

Sursă: Transilvania Expres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Weight lossCZ RingsReverse Phone Lookuphow to lose weight fast