Braşovul are locul său important în economia ţării, lucru dovedit şi prin datele statistice, publice de altfel. Potrivit unui proiect de lege despre care braşovenii acum încep să afle, ar urma să se facă o reclasificare a localităţilor din România. Braşovul s-ar încadra, potrivit crieteriilor publicate în anexa proiectului, la categoria „Municipii poli regionali principali cu potențial transnațional, municipii de importanță națională și transnațională, având populație peste 250000 locuitori”, pentru că întruneşte condiţiile de accesibilitate la sistemele de transport, nivel de echipare, competitivitate, etc. E prin urmare de neînţeles de ce se face încadrarea oraşului nostru la categoria „Municipii poli regionali secundari”. Prefer să consider că este vorba de o greşeală, decât să mă alătur celor care cred că bucureştenii au ceva cu noi.

Trebuie luată atitudine. Dacă în precedenta conferinţă de presă vorbeam despre faptul că parlamentarii PSD nu au fost invitaţi la discuţii pe tema aeroportului, în privinţa acestui subiect nu vom aştepta nimic.

Invităm parlamentarii braşoveni de la toate partidele, societatea civilă şi reprezentanţii mediului economic, la discuţii cu privire la o poziţie comună care trebuie prezentată de urgenţă Guvernului. E nevoie să dăm dovadă de unitate, să arătăm ce trebuie să facă politicienii pentru comunitatea căreia îi aparţin.

Marius Dunca

Preşedinte PSD Braşov

Sursa: transilvania365.ro

Tagged with:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Weight lossCZ RingsReverse Phone Lookuphow to lose weight fast