Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, a făcut apel la conducerile Primăriei și Consiliului Județean Brașov, respectiv către George Scripcaru și Adrian Veștea,  „să aibă o minimă doză de respect față de brașoveni și să nu mai folosească Aeroportul în scop pur electoral”.

Dunca susţine că sunt prea mulți ani de când se fac discuții, întâlniri fără niciun rezultat concret, „în afară de acea pistă, care se degradează. S-au jucat cu terenul, s-au împotrivit ani de zile, l-au inaugurat de câteva ori și atât. Ar trebui să accepte faptul că lucrurile nu mai sunt ca pe vremea lor, să nu mai vină cu vorbe goale, noua clasă politică trebuie să se pună la aceeaşi masă”.

Liderul PSD Braşov spune că liberalii ar trebui să înţeleagă că toată lumea s-a săturat de aceste jocuri de imagine, iar când mută un dosar de pe un birou pe celălalt, anunţă imediat în conferinţă de presă, iar în realitate nu se întâmplă nimic.

„Au făcut un  apel la parlamentarii brașoveni fără a-i invita să stea toţi la o masă, pentru a discuta. Au criticat Legea Chiriac şi acum constată ca este cea mai bună lege. Niciun om politic nu are dreptul sa amaneteze viitorul braşovenilor şi nu ar trebui să se joace cu vorbe goale. În schimb, i-am văzut, şi m-a deranjat, la conferinţa de presă comună, râzând cu gura până la urechi. Adică ai proiecte de interes maxim şi tu ai chef de glume, nu se face aşa ceva”, a afirmat Dunca.

El susţine că, pe vremea când era în fruntea Protecţiei Consumatorilor, a aflat ce înseamnă „practici comerciale incorecte”, adică înşelătoare, „atunci când vii să vinzi o iluzie, era amenda cea mai mare. Cred că braşovenii ar trebui să-i sancţioneze pe aceşti parlamentari şi Partidul Naţional Liberal, pentru că ne mint de zece ani”.

Șeful social-democraților brașoveni susține că militează pentru o colaborare şi o comunicare cu toate partidele, iar PSD sprijină absolut toate proiectele care sunt în interesul Braşovului, pentru dezvoltare, respectiv parlamentarii PSD vor susține proiectul de lege pentru acordarea terenului pentru Aeroport, „numai să se facă ceva”.

Sursa: NewsBv

Tagged with:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Weight lossCZ RingsReverse Phone Lookuphow to lose weight fast